Så gick det till

 

Cruisingen Stannar startades på Facebook av Bosse Hården September 2016 och fick på mindre än 3 månader över 27 500 medlemmar. Idag Februari 5- månader senare är vi 28 600 medlemmar.

Gruppen startades av den enkla anledning av att TrafikPolisen inte har samma regelbok som Svensk Bilprovningen. Man ger sig på gamla bilar som redan är godkända hos våra besiktningsorgan och ger dom ombesiktning av olika konstiga anledningar.

Man säger från polismyndighetens sida att skillnaden är att polisen kontrollerar trafiksäkerhet! Kan inte riktigt hålla med där. Då 80% av samtliga nerslag är avgassystem. Samt en stor del reflexer inte av godkänd typ fast originalreflexer sitter där "fel märkning".

Och skulle det vara så att man går på trafiksäkerhet då måste man provköra provbromsa men det gör man inte, utan man slänger ett öga på avg systemet och konstaterar att det är omgjort.

Man åker sedan in och ombesiktigar och den blir godkänd igen! Detta medför stora kostnader för berörda parter, både ekonomiskt och tidskrävande. Polisen är viktig i samhället och detta är inte en Polishatar-sida utan en diskussion om regelverket.

Man har även godtyckligt bedömt bilar och även felaktigt, det finns en speciell grupp som vi valt att kalla Värmladsgruppen, som även hotat personer med körkortsindragning om man inte skriver på böterna eller om man skriver på får man kraftig rabatt.

 

Sponsra gärna Cruisingen Stannar genom att köpa tygmärke.

Du som är företagare kan ju köpa märken och dela ut till dina kunder.

Cruisingen Stannar finns på Facebook och på www.cruisingenstannar.se

 

(Med reservation för förändringar och eventuella felskrivningar.Näsåkerscamping)

 

 

 

 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS